Ο Μικρός Πρίγκιπας

Το κλασσικό αριστούργημα του Σαιντ Εξυπερύ που διαβάζεται πάντα με την ίδια συγκίνηση από μικρούς και μεγάλους. Εικονογραφημένο με τις ακουαρέλες του ίδιου του συγγραφέα κυκλοφορεί σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.

 

 

 

«Ο μικρός πρίγκιπας» -δραστηριότητες- (φιλαναγνωσία)

κάνε κλικ

Ο Μικρός Πρίγκιπας! Το βιβλίο που πήρε μόνιμη θέση σ’ όλες τις παιδικές βιβλιοθήκες. Το κλασσικό αριστούργημα του Σαιντ Εξυπερύ που διαβάζεται πάντα με την ίδια συγκίνηση από μικρούς και μεγάλους. Εικονογραφημένο με τις ακουαρέλες του ίδιου του συγγραφέα κυκλοφορεί σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.

κάνε κλικ

Το υλικό του βιβλίου δασκάλου φωτίζει πτυχές του βιβλίου «Ο μικρός πρίγκιπας». Ο αναγνώστης καλείται να αποκαλύψει το θησαυρό που κρύβει ο Σαιντ Εξυπερύ μέσα στα μηνύματα του έργου. Ο δάσκαλος θα πρέπει να βοηθήσει τους νεαρούς αναγνώστες να απολαύσουν το βιβλίο και να αποκαλύψουν οι ίδιοι τα τόσο δυνατά μηνύματα που δίνει ο μικρός πρίγκιπας.

κάνε κλικ

Το σχέδιο εργασίας ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης “ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ;” ως βασικό υλικό χρησιμοποίησε τις 12 ασκήσεις παρρησιακής συμπεριφοράς από το βιβλίο του Gotman, καθώς και τα βιβλία «Ο μικρός πρίγκιπας» και «Δον Κιχώτης» του Θερβάντες.